Okulum Temiz Belgemizi Aldık

Okulum Temiz Belgemizi Aldık

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARDİZASYON VE KALİTE HİZMET BİRİMİ Tarafından Hijyen Şartlarının geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı Kapsamında "OKULUM TEMİZ BELGESİ" aldık.   

     Tüm Dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 virüsü ile mücadele kapsamında Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe girmiştir.

     Başvuru öncesi okulumuz tarafından "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen tüm faaliyetlerin, eylem planlarının, talimatların, eğitimlerin vb. işlemlerin tam olarak yerine getirilmiş, soru listesinde belirtilen şartlar tamamlanmıştır. Başvuru sonrasında, Bakanlığımız ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından okulumuz denetlemiş olup "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

     Emeği geçen ekip arkadaşlarımıza ve destek personelimize teşekkür ederiz.

15.01.2021 1692

15-01-2021