Ahmet ULUÇAY İkinci Ulusal Kısa Film Yarışmasında 2. Olduk

Kütahya Tavşanlılı ünlü yönetmen Ahmet ULUÇAY adına düzenlenen Ahmet ULUÇAY İkinci Ulusal Kısa Film Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Yarışmada ortaokul kategorisinde ikinciliği, danışmanlığını okulumuz Türkçe Öğretmeni Orhan BAĞCI ve yönetmenliğini öğrencimiz Kerem BUMİN'in yaptığı kısa film kazandı.  "Yeni Normale Bakış" temalı yarışmaya Türkiye'nin çeşitli illerinden 56 kısa film katıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Levent MERCİN, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Abdulgani ARIKAN,  Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Uğur ATAN, Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi M. Sefa DOĞRU ile Ahmet Uluçay'ın oğlu Oyuncu İdris ULUÇAY'ın jüri olarak yer aldığı yarışmada, Ankara Sincan ODTÜ Mezunları Ortaokulu Öğrencisi Kerem BUMİN' in yönettiği Türkçe Öğretmeni Orhan BAĞCI'nın danışmanlığını yaptığı "BAŞLANGIÇ" adlı kısa film Türkiye 2. si oldu.

Ahmet ULUÇAY 2. Ulusal Kısa Film Yarışmasının ödül töreni, 25 Aralık Cuma günü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir GÜL,  Özel Yeteneklilerin Geliştirilmesi Daire Başkanı M. Ramazan BARIN,  Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT ve Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim KARABOĞA' nın katılımıyla online olarak gerçekleştirildi.

Kütahya Tavşanlı Ahmet ULUÇAY adına düzenlenen kısa film yarışmasının üçüncüsünün 2021 yılında İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı olması münasebetiyle " İstiklal Marşı" temasıyla uluslararası düzeyde düzenleneceği belirtildi.  Başarılarından dolayı okulumuz Türkçe Öğretmeni Orhan BAĞCI'yı ve öğrencimiz Kerem BUMİN'i tebrik ediyoruz.

08.01.2021 1728

08-01-202108-01-202108-01-202108-01-2021